Відколи стало відомо про важку хворобу Анастасії Заворотнюк, прихильники акторки не перестають чекати будь-яких повідомлень від рідних "Моєї прекрасної няні", щоб дізнатися про її стан.

Оскільки справжній діагноз акторки весь цей час тримається в таємниці, фанати Заворотнюк надіються, що близькі Анастасії нарешті розкажуть правду про її стан. Водночас родичі знаменитості дякують кожному, хто надсилає листи зі словами підтримки.

Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram

Шанувальники зірки серіалу "Моя прекрасна няня" вважають, що рідні акторки все-таки опосередковано підтвердили онкологію. На таку думку читачів сторінки podderzhka_azavorotnyuk наштовхнули фотографії Анастасії в колі онкохворих дітей, викладені в Instagram-акаунті. Світлини були зроблені в одній з онкологічних клінік.

"У Насті в житті була не одна історія, коли в її підтримці потребували хворі важкою недугою діти. Вони мріяли зустрітися з улюбленою актрисою, — це було дуже важливо, щоб повірити в диво і психологічно націлитися на одужання. Терапія позитивними емоціями дійсно давала свої результати. Сьогодні деякі з цих "дітей" - зовсім вже дорослі люди, які зуміли впоратися з хворобою і повернутися до нормального щасливого життя. І вони тепер відгукуються з різних куточків країни, хочуть поділитися своїм теплом, як колись Настя ділилася з ними своїм і вселяла впевненість в тому, що все буде добре. Спасибі, ми любимо і пам'ятаємо абсолютно кожного! "- написано під фото. Допис в Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Анастасія Заворотнюк з онкохворими дітьми, Instagram
Анастасія Заворотнюк з онкохворими дітьми, Instagram

Свого часу Заворотнюк займалася підтримкою хворих на рак дітей та проводила з ними час. Повідомляється, що багато з них подолали хворобу завдяки підтримці улюбленої акторки, яка здійснила мрію дітей, відвідавши їх. Зараз вони відгукуються з різних куточків країни, щоб підтримати Анастасію. Рідні акторки запевнили, що читають кожен лист і дякують всім за молитви.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Заворотнюк пішла на поправку

Як повідомляв портал "Знай.ua", зневірений чоловік Заворотнюк з'явився на публіці

Також "Знай.ua" писав, що фахівці пояснили, як вчасно виявити рак, побачивши перші тривожні ознаки