Пішов із життя відомий російський актор і зірка серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" Віталій Жигалін. Російський артист помер у наслідок тривалого захворювання у віці 47 років.

Точну причину смерті Віталія Жигаліна не розголошують. Відомо, що артист помер у місті Самара в РФ. Скорботну новину про його відхід повідомили на сайті Самарського академічного театру імені Горького, де артист працював з 1995 року.

Вулиці розбитих ліхтарів, кадри із фільму
Вулиці розбитих ліхтарів, кадри із фільму

"На сцені нашого театру Віталій Іванович прослужив майже 25 років, створивши величезну кількість багатогранних і яскравих образів. Він запам'ятається як імпульсивний і харизматичний актор, який володів сильною творчої енергетикою, як люблячий батько, уважний педагог і людина з сильним, вольовим характером. Віталій Іванович був безстрашним і рішучим артистом, завжди відстоював свою думку і унікальну позицію на сцені" Самарський академічний театр

Віталій Жигалін став популярним завдяки ролям в телесеріалах "Вулиці розбитих ліхтарів", "Таємниці слідства", "Морські дияволи". Одна з останніх ролей Жигалина в театрі — персонаж Хедлі в спектаклі "Втеча з Шоушенка". У цьому сезоні актор вже не виступав, оскільки перебував у лікарні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Віталій Жигалін, Вулиці розбитих ліхтарів
Віталій Жигалін, Вулиці розбитих ліхтарів

Панахида, на якій будуть прощатися з Жигаліним, відбудеться в самарському Будинку актора 8 листопада о 11:00.

Нагадаємо, раніше пішла з життя співачка Марі Лефоре, яку боготворили Делон і Бельмондо

Як повідомляв портал "Знай.ua", улюбленому дідусю зі "Сватів" Васильєву - 73

Також "Знай.ua" писав, що несподівано помер актор Тарантіна