Популярна українська акторка і модель Дашенька Астаф'єва, за лаштунками нового розважального шоу "Діти проти зірок", відверто зізналася, з якою діяльністю мріяла пов'язати своє майбутнє.

Нове шоу "Діти проти зірок" зачепило у свідомості представників шоубізу нотки ностальгії. Дивлячись на молодих і дуже талановитих суперників, зірки згадали і свої дитячі мрії. І ось гаряча зірка "Playboy" зізналася, що ніколи не мріяла про перераховані вище професії. Навпаки, вона хотіла стати прибиральницею. Про це повідомляє "Новий канал".

Даша Астаф'єва, "Новий канал"
Даша Астаф'єва, "Новий канал"

Даша Астаф'єва, "Новий канал"
Даша Астаф'єва, "Новий канал"

Я приходила в школу, перевіряла, чи нема кого в коридорах, і починала їх мити. Так соромилася, що мене може хтось побачити. Але швабра здавалася мені справжнім дивом. У нас її не було вдома, і ми з братом мили підлогу просто ганчіркою, руками. Тому я мріяла, що коли подорослішаю, працюватиму прибиральницею, і у мене буде своя швабра.", - розповіла Даша.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Даша Астаф'єва, "Новий канал"
Даша Астаф'єва, "Новий канал"

Нагадаємо, "Діти проти зірок" – нове розважальне шоу "Нового каналу", в якому за перемогу проти представників шоу-бізнесу змагаються діти. Боротьба проходить як один на один, так і командно.

Нагадаємо, грайлива Астаф'єва засвітила груди у ванній, вологі кадри: красуня навіть без макіяжу.

Як повідомляв Знай.uа Степан Казанін з "Кварталу 95" розповів про особливий дар сина: “З дитинства інші інтереси”.

Знай.uа писав, "Копія Моніки Белуччі!": Даша Астаф'єва змінилася до невпізнання, тепер ще гарячіше.