У Києві пройшла урочиста церемонія ELLE STYLE AWARDS 2019, на якій 15 представників світу моди, кіно і шоу-бізнесу отримали міжнародну премію. Серед них і тренер "Зважених та щасливих" Іраклі Макацарія.

На ELLE STYLE AWARDS 2019 Іраклі Макацарія переміг у номінації "Герой світської хроніки". Поки грузинський красень підіймався на сцену, ведуча вечора Маша Єфросиніна задарувала переможця компліментами, давши йому ще один титул "Містер бездоганність".

Іраклі Макацарія, прес-служба СТБ
Іраклі Макацарія, прес-служба СТБ

"Яка несподіванка! Містер бездоганність. Людина, яка ніколи не виглядає погано. Чоловік, який взагалі незрозуміло чому одягнений, тому що йому одяг не йде, його хочеться роздягнути", - жартувала Маша. Маша Єфросиніна

У 2016 році Іраклі був запрошений каналом СТБ в якості головного героя популярного реаліті-шоу "Холостяк". Підкачаний грузинський красунчик підвищив рейтинги каналу і завоював популярність в Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Іраклі Макацарія, прес-служба СТБ
Іраклі Макацарія, прес-служба СТБ

У 2017 році Іраклі Макацарія показав свої танцювальні здібності на грузинському проекті "Танці з зірками", дійшовши до фіналу. Проте посів лише друге місце.

У 2019 Іраклі став тренером 9 сезону шоу "Зважені та щасливі". Грузинський красень бере активну участь і в інших телепередачах.

Нагадаємо, раніше Макацарія відсвяткував Хелловін

Як повідомляв портал "Знай.ua", Макацарія перетворився на турботливого татка

Також "Знай.ua" писав, що Макацарія показав щасливу наречену