Наташа Корольова, відома російська співачка з українським корінням, розповіла в інтерв'ю, зі скількома чоловіками вона мала інтимні стосунки.

Корольова побувала на інтерв'ю для програми "Емпатія Манучі" на YouTube і видала секрети свого особистого життя. Корольова не стала приховувати того факту, скільки у неї було чоловіків. За словами співачки, їх було тільки двоє, обидва її офіційні чоловіки. Це Ігор Ніколаєв і Сергій Глушко.

Наташа Корольова, Instagram
Наташа Корольова, Instagram

"У мене стосунки були тільки з двома чоловіками - з першим чоловіком і з другим. До мене залицялись і проявляли увагу інші чоловіки, але це ніколи не доходило до сексу", - розповідає Наташа Корольова.

Ведучий В'ячеслав Манучаров не повірив словами артистки і з подивом запитав: "Ти хочеш сказати, що у тебе секс був лише з двома чоловіками?".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Корольова запевнила його, що це чиста правда: "Так, у мене в житті було тільки два чоловіки".

Нагадаємо, раніше оголена Наташа Корольова у вируючій воді звернулася до фанатів: "Кайфуша".

Також Знай.uа писав, що син Наташі Корольової і Тарзана сказав про своє захоплення, вплив батьків очевидний: "Чистий екстаз".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Корольова в джунглях забула про Тарзана і стрибнула в обійми до іншого красунчику: "Навіть у піжамі супер", фото.