Стан здоров'я відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк цікавить тисячі людей, адже повідомляється, що у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" виявили рак мозку. До того ж, на родину акторки звалилося ще одна проблема - московська Федеральна податкова служба виставила рахунок Заворотнюк за несплату податку на майно.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

З російської зірки збираються стягнути 24 тисячі рублів (понад 9 тисяч гривень) - це сума, яка накопичила за несплату податку за квартиру у самісінькому центрі Москви. У цей самий час Заворотнюк продовжує боротьбу з важким захворюванням.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Відомо, що для лікування зірки потрібні великі суми коштів, тому її чоловік фігурист Петро Чернишов бере додаткову роботу. Фігурист виконує головні ролі у льодових шоу Тетяни Навки "Аленький цветочек" і "Руслан і Людмила". До того ж він буде брати участь у ще ряді проектів у грудні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк
Петро Чернишов та Анастасія Заворотнюк

"У цій ситуації, звичайно, не може бути нічого доброго, але інакше не скажеш: добре, що Петя хоча б заради роботи змушений багато їсти, йому потрібно неймовірну кількість сил. Кілька місяців тому був період, коли доводилося примушувати пообідати, такий він був депресії. Але взагалі Петя, звичайно, боєць, і ми підтримуємо його, як можемо", – розповів чоловік з оточення Петра Чернишова.

Раніше повідомлялося, що стан Заворотнюк покращився й зірка пішла на поправку. Лікарі називають це справжнім дивом.

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".