Відомий чаклун Артем Бєсов спробував пролити світло на причини страшної хвороби популярної російської акторки Анастасії Заворотнюк. Бєсов заявив, що стародавнє прокляття села Крекшино (Московська область) причепилося до артистки, адже недалеко від нього Анастасія придбала будинок.

Відомо, що ділянка з будинком обійшлася зірці серіалу "Моя прекрасна няня" у два мільйони доларів. Артистка взяла іпотеку, однак через економічну кризу зіткнулася з проблемами і припинила платити за рахунками. Потім з'явилися чутки про її страшну хворобу. Про це пишуть російські ЗМІ.

Анастасія Заворотнюк, Hyzer
Анастасія Заворотнюк, Hyzer

Фахівці з езотерики вважають, що нещастя падають на Заворотнюк не просто так. За їх словами, виною всьому давнє культове місце, яке знаходилося якраз на місці Крекшино. На ньому встановлювали ідоли язичницьких богів, поклонялися Морені, яку вважали володаркою зла, невиліковних хвороб і смерті. Після хрещення Русі місце стали вважати проклятим — на ньому не можна було будувати, пасти худобу і вирощувати фрукти через темну енергетику, пояснив чаклун Бєсов.

"Рак – тільки одна зі смертельних хвороб, яку духи смерті можуть наслати на тих, хто їх турбує", — оголосив чаклун.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, рідні онкохворий Заворотнюк розповіли, хто підтримує "Мою прекрасну няню".

Як повідомляв Знай.uа онкобольную Заворотнюк обібрали до нитки: за що розплачується "Моя прекрасна няня".

Знай.uа писав, рідні онкохворий Заворотнюк показали несподівані кадри з лікарні: "У нас все вийде!".