Російська співачка, уродженка України Наташа Корольова, яка вийшла заміж за стриптизера Сергія Глушко, більш відомого, як Тарзан, нещодавно поділилася інтимними подробицями життя з чоловіком. Зірка побувала на програмі "П'ятниця з Регіною", де згадала випадок, як напилася. За словами Наташі, Тарзан швидко зрозумів, що відбувається і забрав її п'яне тіло додому, де вона ще півночі обіймалася з унітазом.

Корольова каже, що вже сто разів пошкодувала про той випадок, адже вона відносить себе до непитущих людей. А тоді сталося так, що вони були в клубі в хорошій компанії, ось вона і налягла на текілу, та не розрахувала свої сили. "Не знаю, що там було, але Серьога вчасно зорієнтувався. Він зрозумів, що зараз настане той момент, коли треба терміново дівчину забрати", – згадала співачка. Вона каже, що чоловік буквально на руках ніс її додому і встиг до того, як їй стало зовсім зле. Після того Корольова обіцяла чоловікові, що вона більше ніколи в житті не буде так напиватися.

Нагадаємо, Тарзан зізнався, що ревнує Корольову до Зеленського.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Наташа Корольова поскаржилася на рідну українську.

Також портал "Знай.ua" писав, що Корольова і Тарзан після скандалу з інтимними фото втратили дитину.