Наташа Корольова продемонструвала свою природну красу без макіяжу. Співачка показала відео, зняте одразу після виходу із душу — з рушником на голові та у халаті.

Наташа Корольова чи не вперше показалася фанатам, змивши макіяж. Знаменитість вирішила похвалитися своєю красою і молодістю в Instagram. Прихильники зірки змогли побачити Корольову такою, якою її бачить сім'я вдома.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан, Livestory

Підписники співачки захоплені зовнішнім виглядом Корольової та розхвалюють її в коментарях. Вони рідко бачать артистку в натуральному вигляді, оскільки вона на сцені завжди з'являється із концертним макіяжем.

Співачка, зізналася, що дуже ретельно доглядає за своїм обличчям в домашніх умовах і регулярно відвідує косметолога. Завдяки такому бережному ставленню Наташі Корольовій досі вдається уникати пластичної хірургії. Проте знаменитість не виключає такої можливості.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наташа Корольова, скріншот Instagram
Наташа Корольова, скріншот Instagram

"Поки що така можливість є, поки роки дозволяють, я намагаюся бути такою, яка є. У житті практично не користуюся косметикою. Волосся, нігті, брови, вії та губи у мене натуральні. Ніякого апгрейду я з собою не робила", — розповідала співачка. Наташа Корольова

Наташа Корольова розповіла, що наразі єдиним, що поміняла в собі артистка за минулий рік — це зуби. Такий подарунок співачка зробила собі на 45-річчя. Артистка зізналася, що під впливом стресу її зуби стали псуватися і вона змушена була поставити вініри.

Наташа Корольова, Instagram
Наташа Корольова, Instagram

Нагадаємо, раніше заплакану Корольову врятувала незнайомка

Як повідомляв портал "Знай.ua", Корольова поскаржилася на рідну українську

Також "Знай.ua" писав, що Корольова і Тарзан втратили дитину