Цими днями син знаменитої Крістіни Орбакайте та не менш відомого Володимира Преснякова потрапив до лікарні. Відтак, музиканта дуже сильно захворів, і не зміг обійтися без допомоги медиків. Відповідну інформацію молодик повідомив на власній Instagrаm-сторінці, а також виклав кілька фотографій з медзакладу.

Микита Пресняков, фото - versiya.info
Микита Пресняков, фото - versiya.info

Як відзначається, внук Пугачової Микита Пресняков підхопив дивну і дуже важку форму грипу. Спочатку в артиста три дні трималася температура більше ніж 39 градусів, а потім і взагалі почали відмовляти м'язи, і навіть зубну пасту доводилося видавлювати двома руками. Щоправда, наразі з музикантом все гаразд - його вже поставили на ноги у приватній клініці та виписали.

Скріншот зі сторінки актора
Скріншот зі сторінки актора

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Щодо прихильників, то вони у коментарях стверджують, що артист перехворів зовсім не грипом, а якоюсь тропічною хворобою, яку він, ймовірно, привіз з недавньої поїздки в Таїланд, де відпочивав разом з друзями.

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав 70-річну Примадонну без фільтрів, кумедно посміхаючись на камеру.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.