У мережі відбулася прем'єра саундтрека до серіалу "Папік", який стартує на «1 + 1» уже зовсім скоро. Автором композиції "Папік прийшов" став відомий музикант Дмитро Шуров. У ролику, знятому на студії звукозапису, крім самого артиста взяли участь і виконавці головних ролей - Стас Боклан та Даша Петрожіцкая. Вони ж і виконали в дуеті пісню, яка буде звучати під час титрів кожної серії серіалу.

Напередодні виходу ролика Шуров поділився своїми враженнями від нової роботи зі студією "Квартал 95".

Дмитро розповів, як проходила співпрацю з Андрієм Яковлєвим.

"Ми зустрілися і познайомилися з Андрієм наживо, не через скайп і вайбери, а як два олдскульних людини, у нього в офісі, за монітором, і подивилися за кавою кілька сцен з майбутнього серіалу. Поговорили" за життя "і про те, як два різні людини, таких, як герої цього серіалу, часом відчувають один одного і допомагають знайти своє місце в цьому світі ".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також музикант зізнався, як була написана сама музика і вірші до пісні "про двох людей з різних планет, яким добре разом".

"Мені відразу почув у голові діалог чоловіки і жінки в цій пісні. Як вони троля один одного по-доброму і говорять те, що можуть собі дозволити лише близькі по духу люди. У мене залишилося дуже легке і приємний післясмак від перегляду сцен серіалу, як після фільмів Вуді Аллена - все складно, але в кінці кінців у всіх все буде добре. Стали народжуватися перші рядки, мотив і через пару днів я написав цю пісню в голові, поки їхав в машині додому - про двох людей з різних планет, яким добре разом ".

За словами Шурова, серіал про різницю двох поколінь сьогодні може бути актуальним, як ніколи

"Я думаю, це буде дуже добрий серіал для всієї родини, про те, що, насправді, вік не має значення, поки є бажання розвиватися і приймати нове. Ну і я сподіваюся, цей саундтрек багатьом людям підніме настрій"