Цими днями в соцмережі з'явилися фотографія знаменитого на весь світ співака Юрія Шатунова, де той знаходиться на кладовищі. Опублікував знімок колишній друг знаменитості Андрій Разін.

Нагадаємо, що історія бере початок ще у далекому 1986 р, коли молодий Разін сформував музичну групу " Ласковый май", до якого увійшли молоді учні дитбудинку. Серед них був і Шатунов. Пізніше, після світового визнання, співак покинув колектив та поїхав жити до Німеччини. Там він одружився та виховав двох дітей.

Андрій Разін, фото - korrespondent.net
Андрій Разін, фото - korrespondent.net

Вже кілька років тому музикант повернувся в шоу-бізнес. Однак, йди назад в групу "Ласковый май" він не став, та почав сольну кар'єру. А відтак, почав виконувати легендарні хіти: "Білі троянди", "Сива ніч", "Дитинство" та інші. У в зв'язку з цим між Разіном і Шатуновим виник конфлікт, адже останній немає права виконувати ці композиції. Нещодавно Разін знову взявся за старе та написав відповідний пост, де згадав цю сварку.

Молодий Шатунов, фото - Андрей Разин
Молодий Шатунов, фото - Андрей Разин

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Якщо така політика триватиме, ми Юру скоро не побачимо ніде: ні на концертах, ні в кліпах, ні в Інтернеті, - пригрозив його екс-наставник.

Також Разін опублікував знімок, на якому він зображений разом з Шатуновим і нинішнім директором співака Аркадієм Кудряшовим. Чоловіки відображені на тлі кладовища.

Нагадаємо, раніше Шатунів більше ніколи не заспіває "Сиву ніч": що сталося з легендою "Ласкавого травня".

Також Знай.uа писав, що зірку "Ласкавого травня" Юрія Шатунова екстрено госпіталізували: сильний біль, ліки не допомагають.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Наташу Корольову засікли з молодим чоловіком посеред нічного міста: хто цей таємничий незнайомець.