Популярний американський телеканал HBO обрадував багатомільйонну армію шанувальників легендарного серіалу "Друзі". З'явилася інформація, що телеканал почав переговори з компанією "Warner Bros." про створення продовження культового серіалу.

Відомо, що джерела видання The Hollywood Reporter поділилися інформацією про те, що попередню згоду на зйомки дали всі головні герої серіалу.

Серіал "Друзі", popcornnews
Серіал "Друзі", popcornnews

Продюсерам залишилося узгодити умови контрактів. Варто нагадати той факт, що в останніх сезонах зірки картини отримували майже по одному мільйону доларів за серію.

Зірки серіалу "Друзі", Instagram
Зірки серіалу "Друзі", Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Швидше за все, у продовженні серіалу шанувальники побачать Кортні Кокс, Дженніфер Еністон, Лізу Кудроу, Девіда Швіммера, Метта Леблана і Метью Перрі. Також відомо, що канал HBO планує залучити до зйомок продовження "Друзів" творців серіалу Девіда Крейна та Марту Кауффман.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон видала рецепт коктейлю вічної молодості.

Як повідомляв Знай.uа не повторюйте вдома: знаменитості, які не вміють доглядати за собою.

Знай.uа писав, Дженіффер Еністон змінила комфорт на спілкування з дитиною.