Відома в Україні телеведуча і мандрівниця Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі і об'їздила не тільки Україну, але й весь світ, славиться своїм відмінним почуттям гумору і хмельницькою харизмою. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Леся показала забавні кадри, якими "зламала мозок" своїм фанатам.

Справа в тому, що телезірка позує в незвичайному вбранні цікавого забарвлення, яке спадає з плечей і практично закриває все тіло. При цьому кокетка Леся виставила на показ струнку ніжку, але зробила це так, що не зрозуміло, права це нога, або ліва. А у підписі до фото зірка запитує фоловерів, яку ногу видно на знімках. Шанувальники Нікітюк, звичайно, ж не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали активно обговорювати її в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.