Помер колишній креативний директор Balenciaga Джозеф Тімістер. Йому було 57 років. Інформацію про смерть модельєра підтвердила Федерація високої моди.

Геніальний Джозеф Тімістер був відомий авангардним і унікальним стилем, елегантністю і навичками крою, які протягом багатьох років його діяльності сприяли творчому процвітанню Парижа.

"Я не політик, але у моди є право голосу, і настав час висловити свої погляди", - говорив Джозеф Тімістер. Джозеф Тімістер

Джозеф Тімістер, фото: The Blueprint
Джозеф Тімістер, фото: The Blueprint

Свій творчий шлях Джозеф починав, працюючи помічником Карла Лагерфельда в його однойменному бренді. Щоправда, на думку Лагерфельда, Тімістер був надто талановитим, як на простого помічника.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Роботу у Balenciaga модельєр Джозеф Тімістер почав у 1992 році на посту креативного директора. Та через п'ять років роботи у французькому модному будинку поступився місцем знаменитому Ніколя Геськьеру.

Джозеф Тімістер, фото: Instagram
Джозеф Тімістер, фото: Instagram

Тоді ж Тімістер заснував свій бренд THIMISTER. А ще через деякий час обійняв посаду головного дизайнера відомої взуттєвої марки Charles Jourdan. У 2001 році головний редактор американського видання журналу Vogue Анна Вінтур назвала Тімістера одним з двадцяти найкращих модельєрів світу.

Стало відомо, що легендарний модельєр довгий час боровся із затяжною депресією. Дизайнер не зміг впоратися з ментальними проблемами та закінчив життя суїцидом.

Джозеф Тімістер, фото: Instagram
Джозеф Тімістер, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше у Москві застрелили чемпіона з тайського боксу

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Дніпрі померла відома волонтерка

Також "Знай.ua" писав, що пішов із життя зірка серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів"