Учасниці жіночої команди проекту "Хто зверху?" розповіли про свої плейлистах з сумною музикою для "слізок".

"Зараз у мене в плейлисті все підряд: і сумне, й веселе, – каже ведуча рубрики проекту "Ревізор" Олена Філонова. – Я не можу довго слухати сумну музику – це мене ще більше засмучує. З сумом борюся посмішками. А от раніше обожнювала сумувати під добірку пісень Єви Польної. Найкраще мені "заходила" композиція "Не розлучаючись". Дуже душевний і дівочий текст".

Олена Філонова, прес-служба Нового каналу
Олена Філонова, прес-служба Нового каналу

Тим часом Леся Нікітюк розповіла про те, як її "травили однокласники. У підлітковому віці Никитюк дуже високою (180 см) і з-за цього дуже комплексувала.

"Я саме той чоловік, який знає, що таке "модна" кофточка з рукавом три чверті. Бо на моїх довгих руках весь одяг ставала з рукавом у три чверті, – розповіла Леся Нікітюк в YouTube-шоу Маші Єфросиніної "Іспит на відвертість". – У школі я була найвищою дівчинкою в класі. Навіть вище хлопчиків. І наді мною постійно з-за цього знущалися. Пам'ятаю ситуацію, коли заходжу в клас, а там такі великі запітнілі вікна. І на них величезними літерами написано моє улюблене слово "стручок". Це було одне з моїх численних прізвиськ. Ще були жирафи, швабри..."

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу
Леся Нікітюк, прес-служба Нового каналу

При цьому знущання тривали кілька років: з 7 по 9 клас.

"В школі я не билася. Трималася, намагалася не звертати уваги, а вдома плакала, – згадує ведуча. – З-за всього цього погано спала, мене щогодини підкидав на ліжку. Зараз все інакше. Але ось нещодавно Владик Яма відзначився, "драбыной" назвав мене (це було під час участі Лесі Никитюк у зйомках шоу "Танці з зірками", – прим.ред.). Я змогла відповісти. І навіть подумую зробити колекцію "золотих драбинок" для дівчат з ростом 180 плюс. Відповім я і всім своїм однокласникам: "Завдяки вам і вашому скотскому відношенню я стала тим, хто я є. Щоб ви були здорові!"

Нагадаємо, учасницям "Топ-модель по-українськи" зняли головний заборону.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк зламала мозок фанатам новим фото.

Також Знай. ua писав, що Притула зізнався, що здатне перетворити суворого чоловіка в "плюшевого ведмедика".