Народний артист СРСР Армен Джигарханян потрапив до реанімації. Його терміново доставили до лікарні Москви, зараз він перебуває у тяжкому стані.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У артиста загострилися хронічні захворювання на тлі затяжної пневмонії. Зараз він знаходиться під постійним наглядом лікарів.

Армен Джигарханян
Армен Джигарханян

Пізніше представник актора спростував повідомлення у ЗМІ, сказавши, що з Джигарханяном все гаразд. У Театрі Армена Джигарханяна також інформації про госпіталізацію немає.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Армен Джигарханян знявся у сотніях фільмів, однак зараз багато часу проводить в лікарнях. Про поганий стан здоров'я Джигарханяна вже давно ходять чутки. У серпні 2018 року повідомлялося, що він майже не може самостійно пересуватися.

Його здоров'я підірвало розлучення з молодою дружиною та її постійні спекуляції на різних ток-шоу. Проте, немолодий Джигархянан примудряється продовжувати зніматися.

Нагадаємо, колишня Джигарханяна сфотографувалась "голою" з бородатим піаністом: "Зняла все, крім макіяжу".

Як повідомляв Знай.uа, народний артист СРСР Армен Джигарханян в п'ятий раз з початку року потрапив до лікарні.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...