Втрата втрат - у столичному ресторані обікрали зірку скандальних телешоу. В атмосфері шику і лиску вона позбулася новенького телефону.

Невідомі обікрали в Москві співачку Анну Калашникову, яка раніше була коханою тенора Прохора Шаляпіна. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Анна Калашникова, фото Instagram

Зазначається, що в одному з московських ресторанів на Воротинській вулиці вона позбулася телефону за 130 тисяч рублів. Тепер поліція шукає злодіїв. Перевіряють співробітників закладу, а також відвідувачі ресторан.

Анна Калашникова, фото Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зазначимо, що Анна Калашникова багато років будувала кар'єру, знімаючись в епізодичних ролях в серіалах, але слава до неї прийшла після скандального роману зі співаком Прохором Шаляпіним.

Тепер Анна регулярно з'являється в студіях різних телешоу, а також викладає в Instagram відверті знімки.

Анна Калашникова, фото Instagram

Анна Калашникова, фото Instagram