Українська співачка, переможниця Євробаченні Джамала написала пісню "Ціна правди", що прозвучить у фінальних титрах однойменного фільму. Стрічка вийде на широкі екрани 28 листопада.

За словами співачки, її глибоко вразила історія, яка лягла в основу стрічки.
"Мене вразила історія, яка стала основою для фільму. Події стрічки розгортаються під час одного з найбільш трагічних періодів, який замовчувався десятиліттями. У центрі оповідання звичайний журналіст, який проявляє справжній героїзм, щоб донести інформацію про Голодомор до світової громадськості. Як ми знаємо, люди, які не бояться і борються за правду, платять за це високу ціну. Мені близька ця ідея, вона багато в чому перегукується з моєю творчістю", - прокоментувала Джамала свою участь в роботі над фільмом.

Продюсер фільму Єгор Олесов подякував Джамалі за її роботу, яка виклткає дуже сильні почуття.
"Ми вдячні, що до роботи над таким важливим фільмом, як "Ціна правди", приєдналася Джамала. Пісня, яку Джамала написала, викликає неймовірно сильні емоції, і повністю відповідає сенсам і посилам історії фільму. Прем'єра пісні й музичного відео відбудеться найближчим часом, і ми сподіваємось, що наша спільна робота знайде в аудиторії відгук і допоможе відчути глибше ту історію, яку розповідає Аґнєшка Голланд у своєму фільмі", - зазначає продюсер стрічки Єгор Олесов.
Презентація кліпу відбудеться вже незабаром.

Фільм українським глядачам та представникам ЗМІ особисто представить режисерка Аґнєшка Голланд. 27 листопада відбудеться прес-конференція та допрем’єрний показ стрічки. А 28 листопада Аґнєшка стане почесною гостею на фестивалі "Нове британського кіно", де фільм-відкриття "Ціна правди" буде показаний мовою оригіналу.

Нагадаємо, Джамала збирається піти зі сцени через вагітність

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала зворушила чарівним фото з красунчиком-сином.

Також Знай.ua писав, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще