Ведуча Нового каналу Алла Костромічова не витримала поганої роботи учасниць і залишила зйомку на "Топ-моделі по-українськи", не чекаючи її закінчення.

Учасниці проекту зрозуміли, що ангельському терпінню Алли Костромічової настав кінець і вперше побачили її такою незадоволеною. Досі своє невдоволення Костромічова виказувала у легший спосіб, хоча дівчата із третього сезону "Топ-моделі по-українськи" частенько безвідповідально поводитися під час дефіле чи позування.

Топ-моделі по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Топ-моделі по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Цього разу Алла влаштувала дівчатам круту фотосесію, прообразом якої стала зйомка рекламної кампанії Not Dressing Men, присвячена відкриттю магазину Suistudio'sу в Нью-Йорку. В ній дівчата в чоловічих костюмах позують з оголеними хлопцями.

"Емансипація розв'язала руки жінкам не лише у праві голосу, але й у модному аспекті. Якщо раніше дівчата зобов'язані були носити корсети й пишні спідниці, то тепер можуть дозволити собі все. І на фотосесії ми запропонували учасницям уявити собі світ, у якому чоловіки й жінки помінялися місцями. Дівчата, одягнені в чоловічі костюми, мали продемонструвати впевненість у собі. І відпрацювати в парі з оголеним чоловіком. Я хотіла отримати провокаційні фото, не вульгарні, а саме провокаційні, на яких модель демонструє впевненість", - сказала Алла. Алла Костромічова

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Топ-моделі по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Топ-моделі по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Проте задумка Костромічової провалилася. Дівчата з тих чи інших причин одна за одною завалювали фотосесію: хтось дуже соромився хлопця, одягненого в самі стрінги, хтось замість спокійної впевненості починав показувати агресію. В результаті Алла почала закипати. Останньою краплею став сміх учасниць, які щойно провалили роботу. От тоді Костромічова не витримала іпішла зі знімального майданчика.

"Це мало бути випробування з великим змістом. І роботу дівчат я сприймаю як неповагу до себе. Адже віддаю їм все, що в мене є: сили, енергію. Проводжу з ними більше часу, ніж із сином. І після всіх цих тижнів майстер-класів, всього, що я їм дала, вони показують таку роботу. Я прошу вибачення у всієї команди проекту, яка 24 години на добу проводить на зйомках, але терпіти це просто більше не можу..." Алла Костромічова

Топ-моделі по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Топ-моделі по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Алла залишила знімальний майданчик, а розгублені учасниці лишилися на бекстейджі. Половина з них провалила фотосесію, а половина взагалі не встигла попрацювати з фотографом. Чи повернеться Костромічова на проект глядачі зможуть побачити у п'ятницю о 19:00 у новому випуску "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі.

Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, раніше Костромічова перетворилася на відьму заради містичного свята

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костромічова дала фору всім молодим моделям

Також "Знай.ua" писав, що Костромічова просто у гримерці показала улюблену позу