Цими днями в Інтернеті з'явилося безліч різноманітної інформації щодо смерті відомого голлівудського актора Дуейна Джонсона, який носить в народі прізвисько "Скеля". Відтак, ЗМІ пишуть, що знаменитість помер під час невдалого трюку на чергових зйомках.

Як відзначається, одне з іноземних ЗМІ написало, що Дуейн Рок Джонсон помер у віці 47 років після невдалого трюку. Відтак, це інформація швидко поширилася по Facebook. Щоправда, навіть не зважаючи на те, що в заголовку використовували назву відомого ЗМІ – BBC, посилання вело користувачів на підроблений сайт. Зауважимо, що на самому BBC немає ні одного слова щодо смерті Джонсона.

Дуейн Джонсон, фото - soyuz.ru
Дуейн Джонсон, фото - soyuz.ru

Щодо самих прихильників, то вони не вірять у загибель знаменитості, і не даремно. Вже після кількох годин після гучної інформації, актор опублікував в Instagram пост, де розповів про зйомки в новому фільмі. Як пише британське видання Metro, Дуейн "навряд чи міг написати такий пост, перебуваючи в могилі".

Підкреслимо, що у 2014 році зловмисники також заявили, що знаменитість "помер після невдалого трюку під час зйомок фільму в Новій Зеландії рано вранці 10 червня". Однак тоді це виявилося фейком.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.