Відома 41-річна російська телеведуча Анфіса Чехова, яка довгі роки вела просвітницьку програму про секс, не змогла розшифрувати абревіатуру ЛГБТ, коли відповідала на запитання користувача соціальної мережі Instagram. Відповідне відео розмістив Telegram-канал Dark Cosmo.

Анфіса Чехова

Так, один з підписчиків поставив питання щодо орієнтації своєї дитини.

"Підозрюю, що моя дитина — ЛГБТ. Бити тривогу?", - запитав користувач.

На що Чехова відповіла, що не зовсім зрозуміла поставлене питання.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Почекайте, нікого не треба бити. Я не знаю, що таке ЛГБТ, але, що б це не значило, це ж ваш улюблений дитина. Його потрібно зрозуміти і пробачити", — сказала телеведуча.

Нагадаємо, що в Швеції виявили зв'язок легалізації одностатевих шлюбів і кількістю суїцидів. Виявилося, що жителі Скандинавії майже на половину разів менше накладали на себе руки.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома російська телеведуча Анфіса Чехова поділилася фотографією, зробленою під час похоронної церемонії.

Також портал Знай.ua писав, що відома російська телеведуча Анфіса Чехова схудла з допомогою клізм.