Популярна українська співачка Аліна Гросу обожнює радувати своїх шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram. Дівчина також часто презентує у соцмережі свої нові хіти і кліпи, а ще показує особисте життя і знімки з подорожей. Але в цей раз красуня розбурхала фоловерів незвичайним чорно-білим фото, якому позує в пікантному образі.

Так, Аліна з'явилася перед камерою зі шкіряною маскою на обличчі, яку часто використовують для дорослих ігор. На її обличчі красивий макіяж, а на тілі прикраса, а вона поклала руки на вилиці. У підписі до фото співачка написала: "П'ятниця. І час побажати вам крутих, яскравих вихідних і вибухового відпочинку. А ми вже готуємо для вас наступний трек. Є варіанти яким він буде?". А користувачі почали обговорювати образ співачки, а також відповідати на її питання.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.