Цими днями колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав няню, яка доглядає за дитиною, коли зіркова матуся на гастролях. Відповідне відео з'явилося на Instagram-сторінці чоловіка.

Як відзначається, донька Лорак Софія росте допитливою та винахідливою – це можна помітити по відеороликах, які частенько з'являються в соцмережі. Відтак, на новому відео, дівчинка навчає свого татуся та няню, яка вперше з'явилася у відеороликах, як правильно виготовляти слайм.

Крім цього зірковий татусь влаштував для доньки "квест" з пошуку скарбів. Зокрема, Мурат сховав подарунок і намалював карту для Соні. Дівчинці потрібно було з цим листком знайти презент від тата.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.