За підсумками голосування у новому випуску "Зважених та щасливих" на СТБ табір схуднення покинула Аня з червоної команди, партнерка Колі Ворошнова, за якою він пішов слідом і самостійно покинув табір схуднення. Чи він повернеться в проект, дізнаємося в цей четвер.

У ток-шоу "Зважся!" прийшла усміхнена і з новою зачіскою Аня. Колишня спортсменка Ганна прийшла на проект з вагою 123 кг, а зараз на вагах – 85 кг. Це означає, що дівчина вже скинула 38 кг, а до фіналу у неї є шанс скинути ще вагу. Також Ганна з Диканьки переїхала в Київ і працює у фітнес-центрі. Правда, поки не тренером, а менеджером у відділі продажів.

Зважені та щасливі, прес-служба СТБ
Зважені та щасливі, прес-служба СТБ

В студію підтримати учасниця прийшла ще одна спортсменка – всесвітньо відома гімнастка, олімпійська чемпіонка Ганна Різатдінова. Вона розповіла про труднощі тренувань зважуванні і постійному себе і продуктів.

Зважені та щасливі, прес-служба СТБ
Зважені та щасливі, прес-служба СТБ

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Нас не відпускають на відпочинок. 3 січня ми заходимо в зал і 28 грудня з нього виходимо. Коли мені вдалося вирватися у відпустку після Олімпійських ігор, я відірвалася так, що набрала 5 кг. Напевно, це сталося тому, що ми постійно тримаємо себе в рамках. Ми зважуємо кожен грам і самі зважується 4 рази на день. У нас є графік: ми зважується до першого тренування, після першого, перерва перед другим і після другого. Тренери забороняють навіть пити воду. Кажуть, що кожні 200 грам з'являються на нашому тілі. І перше, що я кладу з собою в поїздки – ваги. У мене є портативні, які складаються", - поділилася секретами Ганна Різатдінова.

Зважені та щасливі, прес-служба СТБ
Зважені та щасливі, прес-служба СТБ

Нагадаємо, "Зважені та щасливі" випробували на міцність по-справжньому.

Як повідомляв Знай. ua, учасник "Зважених та щасливих" не витримав випробування, забрали на "швидкій".

Також Знай. ua писав, що шоу "Зважені та щасливі" перетворилося на спосіб життя.