Алла Пугачова засмутила прихильників не дуже життєрадісним коментарем. Примадонна засумнівалася в тому, що доживе до того моменту, коли її дочка стане зовсім дорослою. На цю тему артистка висловилася на прем'єрі фільму "Гріх" Андрія Кончаловського.

Неоднозначне висловлювання прозвучало із вуст примадонни російської естради у відповідь на запитання про її доньку Лізу. Нещодавно донька Пугачової написала свою першу книгу — шестирічна дівчинка придумала казку і написала її від руки на папері. Репортери поцікавилися в Алли Борисівни, чи можливо, що Ліза у майбутньому напише біографії своєї мами.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: maxgalkinru / Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: maxgalkinru / Instagram

"О, Господи! Мені б дожити, щоб вона закінчила школу!", - відповіла Пугачова

Стало відомо, що у Примадонни не дуже міцне здоров'я. А нещодавно їй навіть знадобилася медична допомога. Це сталося після недавнього виступу 70-річної Алли Пугачової в Мінську. Співачка в результаті не вийшла на біс, оскільки відразу пішла відпочивати й приймати ліки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проте, Алла Пугачова пообіцяла дати ще один ювілейний концерт і вийти на сцену на честь свого 80-ліття.

Алла Пугачова з дітьми, фото: intermarium.news
Алла Пугачова з дітьми, фото: intermarium.news

Алла Пугачова з сім'єю, фото: maxgalkinru / Instagram
Алла Пугачова з сім'єю, фото: maxgalkinru / Instagram

Нагадаємо, раніше Галкін висміяв пошуки нареченої для Путіна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова та Галкін приховували ще двох дітей

Також "Знай.ua" писав, що вічномолода Пугачова показала неоднозначне фото