У неділю, 17 листопада, відбувся тринадцятий випуск шоу "Танці із зірками", на який поважний член журі та знаменитий хореограф Григорій Чапкіс прийшов зі своєю молодою коханою.

Обраниця танцюриста молодша за нього на 51 рік, заявив сам Чапкіс у коментарі до одного з танців учасників.

"Сьогоднішній танець буде присвячений моїй коханій жінці, яка сьогодні в залі. Їй 38, а мені 90", – сказав Чапкіс.

судді шоу "Танці з зірками"
судді шоу "Танці з зірками"

Однак, хто саме ця жінка, танцюрист не говорить і не показує її, оскільки та не є публічною людиною. Зазначимо, що у цьому ефірі парам довелося виконати по 3 танці. Зокрема, вони танцювали з членами журі шоу. Чапкіс танцював зворушливий вальс з Вікторією Булітко та Дмитром Дікусаром.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Одним із танців для кожної пари був також танець з класичної бальної програми, другий — разом з одним із судів проекту, який і поставив хореографію і третій – "Танець за життя" - самба, який танцювали усі пари.

Ведучим балкону у півфіналі був знаменитий актор і зірка Ліги сміху Станіслав Боклан. Також не обійшлося без несподіванок у півфіналі — Оля Полякова, яка брала участь у першому оновленому сезоні Танців з зірками, порадувала усіх своєю новою піснею. Проект покинули Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" покинула "Танці з зірками"

Як повідомляв портал Знай.ua, Булітко з "Дизель шоу" обурило те, що відбувається на "Танцях з зірками".

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала, що час над нею не владний, накинувши сорочку з чоловічого плеча: "Така зухвала".