Головний мандрівник країни і ведучий проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів про підсумки роботи благодійного проекту #ЧашкаКофе.

Телеведучий повідомив, що за 4 роки існування проекту завдяки українцям та жителям інших країн вдалося зібрати близько 38 мільйонів гривень для допомоги важкохворим дітям. Всього за цей час проект допоміг врятувати 32 житті.

"Друзі, хочу поділитися новинами #ЧашкаКофе! Не думайте, що якщо немає нових постів, значить #ЧашкаКофе відпочиває. Такого не буває:) Коли я в експедиції, часу на соцмережі мало. Але наша команда не зупиняє роботу. Після лікування кожної дитини її батьки переводять залишок коштів іншим діткам. За ці гроші робляться операції, на які ми не оголошували збір", - розповів він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Суть проекту #ЧашкаКофе полягає в тому, що кожна людина може врятувати життя дитині, відмовившись від однієї чашки кави і передавши ці гроші на допомогу дітям.

При цьому гроші, які відправляють люди, які безпосередньо йдуть батьків важкохворих дітей. Дмитро Комаров виступає гарантом того, що всі кошти підуть за призначенням. Він особисто знайомиться з історією кожної дитини, його сім'єю і стежить за його одужанням.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" осідлав в Бразилії рогате чудовисько.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також Знай. ua писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.