Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертими селфі в дзеркалі, позуючи без макіяжу на тлі портрета себе коханої. Так, артистка приміряла тоненьке боді сірого кольору, в якому просвічувалася її груди.

"Любов творить дива!🙏", - заінтригувала підписом Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Де стегна?", "Приходив вовчок і вкусив за бочок 😁😁😁", "ой боже якась жахлива фігура,не як у балерин...", "Чоловічий тип фігури, одягніться будь ласка", "Фігура плавчихи на пенсії///", "Перехуднула", "Жахливіше за фігуру манікюр.А точніше його відсутність.", "Настя, ну годі худнути.... ви і так добре виглядаєте... А то на анорексію скидається вже", "Сьогодні чемпіонат з бодібілдингу?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.