Зірка “Жіночого Кварталу”, відома співачка Марта Адамчук, яка не так давно схвилювала прихильників фото у весільній сукні, зізналася, чому вирішила приміряти образ нареченої та чи збирається заміж.

В коментарі Знай.ua артистка розповіла, що має почуття до одного чоловіка.

Марта Адамчук, Жіночий Квартал
Марта Адамчук, Жіночий Квартал

За словами Адамчук, весілля - це дуже сакральна подія для кожної людини, тому вона хотіла б відсвяткувати її лише з коханим, без пишного бенкету та сотень гостей.

“Це рішення двох людей, - каже Марта. - Насправді, я вже стільки виступала на різних весіллях, тому мені б хотілося лаконічного свята. Я була би навіть не проти, якщо б це було свято для двох. Щоб це було інтимно, не тому, що ми хочемо весілля і помпезності, а тому, що ми вирішили прийняти таке рішення. Мені і весілля не треба було б, якби ми просто зробити такий крок - жити разом, створити сім’ю”.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Марта Адамчук вдягла весільну сукню під час UFW

Співачка зізналася, що поки заміж не збирається, але від пропозиції приміряти весільну сукню не відмовилась. Першого разу це сталося задля зйомки для українського журналу, другий - під час Українського тижня моди.

Марта Адамчук вдягла сукню від Andre Tan для журналу Наталі. Фото: Dmitriy Kapitonenko

“Мої друзі, Crystal design, які одягають наших зірок, запросили мене прийти в сукні на їхній показ. І в планах була просто вечірня сукня. Коли я прийшла, серед усіх суконь побачила зовсім особову. Я кажу: “А це що?” Відповідають: “Це весільна. Хочете - примірте”. Так замість вечірньої сукні я одягла весільну”, - розповіла зірка “Жіночого Кварталу”.

Марта відзначила, що вірить в знаки долі, тому її весільний образ - не лише випадковість.

Марта Адамчук. Фото: Maincream

“Мені здається (а може, так хочеться), що це щось значить, бо насправді в душі я вже готова прийняти таке рішення. Якщо так станеться у моєму житті, для цього прийде момент, то, мабуть, я готова вийти заміж”, - підсумувала співачка.

Нагадаємо, раніше Марта Адамчук з "Жіночого Квартала" в інтерв'ю Знай.ua відверто розповіла про зміни в колективі, куди пропала Настя Коротка та яку настанову дівчатам дала Олена Кравець. Крім цього, вона поділилася деталями про візит Олени Зеленської за лаштунки сцени на минулому концерті.

А інша зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару розсекретила, як знайшла бойфренда на відпочинку в екзотичній країні.

Також незаміжня зірка "Жіночого Кварталу" відверто висловилася про вагітність.