Як відомо, в 2013 році Алла Пугачова і Максим Галкін стали батьками близнюків Лізи і Гаррі. Діти зіркової пари досить артистичні. Їх таланти активно демонструє у своєму мікроблозі Галкін, однак Примадонна не задоволена тим, що він робить з дітей публічних особистостей.

Максим Галкін, Алла Пугачова, Ліза і Гаррі

Так, комік думає, що дітям слід з дитинства звикати до уваги громадськості, так як вони народилися в зірковій родині і з народження приречені до медійності. Мабуть, Галкін зміг трохи переконати Пугачову, так як вона не перешкоджає його публікаціями. До того ж, співачка зізналася, що маленькі близнюки не отримують грошей на дрібні витрати.

"Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють", — сказала Примадонна.

Однак їх батьки витрачають на виховання Лізи і Гаррі чималі гроші. 6-річні спадкоємці відвідують французький дитячий садок під назвою "Кіт у чоботях". За навчання там доводиться витрачати 195 тисяч рублів кожен місяць за одну дитину. З дітьми займаються носії мови, а уроки проходять в ігровій формі. До того ж, у близнюків є гувернер-француз, який займається з ними вдома. Його послуги коштують приблизно 110 тисяч рублів на місяць за одну дитину. Також донька зіркової сім'ї заявила, що готова їхати у Францію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ліза і Гаррі

Також маленька Ліза пробує себе в літературній творчості.

"Ліза випускає книги, сама вигадує, самі пише, сама склеює і зшиває. Перед вами свіжий шедевр", повідомив гуморист.

До того ж, Алла Борисівна розповіла, що ще не замислювалася про те, ким можуть стати її малюки, коли виростуть.

"Мені б хоч дожити, коли вони школу закінчать", — зазначила Примаднна.

Слід зазначити, що в 1 клас Ліза і Гаррі підуть вже в 2020 році.

Нагадаємо, що скандальний російський шоу-мен Гоген Солнцев заявив, що Алла Пугачова - не справжня, і замість неї на публіці з'являється двійник.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Пугачова засмутила прихильників не дуже життєрадісним коментарем. Примадонна засумнівалася в тому, що доживе до того моменту, коли її дочка стане зовсім дорослою.

Також портал Знай.ua писав, що відома російська співачка Алла Пугачова зізнається, що їй важко дається розпоряджатися грошима і керувати бізнесом.