Цими днями знаменита 61-річна Мадонна шокувала фанатів вкрай відвертим зізнанням. Відтак, знаменитість зізналася, що вона п'є власну сечу. Відеоролик з підтвердження співачка опублікувала на власній Instagram-сторінці.

Відтак, на відео видно, як Мадонна спочатку лежить у крижаній ванні після виступу, а потім приступає до уринотерапії. Зауважимо, що практика занурення в крижану воду має попит у спортсменів. Вважається, що ця методика приводить до зменшення хворобливості в м'язах.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Пізніше після водних процедур, поп-королева зробила сенсаційне зізнання, яке трохи схоже на жарт, що чашка рідини, яку вона щойно випила, насправді є її власною сечею.

Як підкреслюється, знаменитість ймовірно надихнулася книгою 1945 року, у якій йдеться про те, що сеча корисна і здатна вилікувати всі можливі і неможливі захворювання.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Мадонна шокувала спотвореним обличчям після пластичної операції

Як повідомляв портал Знай.ua, Мадонна оприлюднила своє "голе фото" з молодості – 19-річна співачка постала на ньому у костюмі Єви.

Також Знай.ua писав, Мадонна шокувала весь світ зухвалим виступом на Євробаченні-2019