Син відомого продюсера Барі Алібасова потрапив в чергову неприємність. Ще недавно він судився із виробником "Крота", а зараз дружина звинуватила його в численних побиттях і зрадах.

Дружина Алібасова Віолетта Грішина розповіла в інтерв'ю Дмитру Шепелєву на програмі "На самом деле", що він би та ображав її, і навіть підіймав руку в той час, коли вона була вагітною.

Барі Алібасов з сином, фото: goodhouse
Барі Алібасов з сином, фото: goodhouse

"Він злетів з котушок. Він мене потряс. Він мене вдарив, він мене придушив. На сьомому місяці я могла втратити дитину, я лежала в лікарні" Віолетта Грішина

Грішина також звинуватила Алібасова-молодшого в зрадах. Також з його вини їй довелося пережити складні пологи, коли лікарі змушені були провести кесарів розтин. Побачивши чоловіка у ліжку з коханкою жінка пережила стрес і в результаті у неї відняло ноги.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз Віолетта самостійно виховує дочку Амелі, а батько жодним чином не бере участі у вихованні кровинки. Щоправда, інколи надає фінансову допомогу — і то вкрай рідко. У свою чергу Барі вислухав на передачі розповідь колишньої дружини з насмішкою.

Барі Алібасов-молодший, фото: hyser.com.ua
Барі Алібасов-молодший, фото: hyser.com.ua

"Не треба на мене вішати ярлик зрадника, тому що я про можливість зрад з усіма домовляюся. А добре це чи погано — мені поф*г. Вона отримала кесареве — тому, що як дура. Вона, показуючи татові і мамі, що вона не дурна, пішла знімати, як я займаюся сексом." Барі Алібасов

Крім того, Алібасов заявив, що не вважає Амелі своєю дитиною. Що цікаво, темою передачі була обіцянка чоловіка виплатити всім своїм дітям по 2 млн. рублів, якщо такі є на території країни. Проте під час обговорення бізнесмен забрав свої слова назад і почав оправдовуватися.

За перепалкою колишнього подружжя спостерігав із-за куліс рідний брат Грішиної і в якийсь момент накинувся на Алібасова. Спершу завдав удару ногою, а потім — кулаками по обличчю. Варто зауважити, що Алібасов здачі так і не дав, а лише безпомічно закривався руками. Бійку зупинила охорона.

Барі Алібасов, фото: МТРК "МИР"
Барі Алібасов, фото: МТРК "МИР"

Нагадаємо, раніше племінниця Ротару оголосила про заручини

Як повідомляв портал "Знай.ua", у родині Білик серйозні проблеми, розлученням не закінчиться

Також "Знай.ua" писав, що Сніжана Бабкіна перетвориться на Алісу з Країни чудес