Популярна українська співачка, яка вже багато років не виступає вдома, гастролюючи по російських містах, часто підігріває інтерес публіки до своєї персони яскравими постами у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – красуня показала нове відео, яке складається з нарізок її виступів. А в підписі до нього зірка розповіла про завершення її дворічного туру "Діва", з яким вона об'їздила всю Росію і кілька закордонних міст, при цьому не побувавши в Україні.

На відео можна побачити безліч сценічних нарядів Ані Лорак, масштабні декорації її концертів і безліч танцюристів. У підписі до відео йдеться про те, що тур "Діва" завершується. "Спасибі всім, хто побував на наших шоу! Ми завершили тур #шоуДива в цьому році. І кажемо до зустрічі 2020! Вже сьогодні наша команда працює, щоб порадувати вас новими піснями, програмами, дуетами та творчими сюрпризами!", - написала співачка.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.