Відомий український артист балету Сергій Полунін, який не приховує свого позитивного ставлення до Володимира Путіна, президента Росії, і підтримує його, заявив, що він хоче повернутися в Україну.

Сергій Полунін, poluninink
Сергій Полунін, poluninink

Полунін розповів в інтерв'ю, що він сподівається, що Володимир Зеленський, президент України, допоможе йому повернутися:

"Не звертався ще ні до кого. Але сподіваюся на найближче налагодження відносин між Росією і Україною. Енергетично я відчуваю, що Зеленський – хороша людина, у нього хороша енергетика, тому, не знаю, може, допоможе мені повернутися. Може, налагодиться якось ситуація".

Сергій Полунін, poluninink
Сергій Полунін, poluninink

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, нібито Сергію Полуніну заборонили в'їзд в Україну після того, як він з Криму поїхав до Росії. Однак, в СБУ повідомляють, що інформація про те, що Полуніну заборонили в'їзд на територію України, відсутня.

Сергій Полунін, poluninink
Сергій Полунін, poluninink

Нагадаємо, раніше скандальний танцюрист Путіна Полунін отримав подарунок у Криму: навіть Кабаєва такого не бачила.

Також Знай.uа писав, що балерун Полунін показав справжнє обличчя Путіна: огидна пика "в кущах".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що скандального танцюриста Полуніна прилаштували на нову посаду: не Париж, зате патріотичненько.