Зірка українського “Холостяка”, тренер “Зважених та щасливих” на СТБ Іраклі Макацарія відкрив у собі нові грані. Грузинський кінопродюсер вирішив займатися ювелірним бізнесом. 20 листопада в київському ресторані “КАМА” відбулася презентація його власного ювелірного бренду та благодійного фонду.

Як розповів Макацарія Знай.uа, він давно думав про те, щоб зайнятися благодійністю і завдяки другу-ювеліру Кахі ця можливість у нього з'явилася.

Іраклі з другом Кахою

Всім відомо ставлення Іраклі до спорту і активного способу життя, тому перша колекція прикрас та відобразила його захоплення.

“Головна її тема - гантелька, що означає здоровий спосіб життя. Це і було натхненням для мене розпочати ювелірний бізнес. Півроку тому ми задумали цю ідею і вирішили відразу ж все здійснити. Я вважаю, що такі ідеї не повинні лежати на поличці. Вирішив - треба робити. Мій друг Каха багато років займається цим напрямком, він допоміг мені”, - поділився спортсмен.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зірка “Холостяка” зізнався, що вклав в новий бізнес не тільки частинку свого серця, але й кілька десятків тисяч доларів.

“Ми хочемо не тільки розвивати бренд, але і займатися благодійністю. Відповідно частину грошей, яку отримуємо від продажів, ми направляємо в Фонд Іраклі Макацарія. А він потім робить добрі справи”, - зазначив він.

25% від продажів всієї колекції прикрас будуть йти на допомогу дітям. Іраклі першочерговим завданням ставить покупку нового обладнання у відділення реанімації Перинатального центру Києва, де виходжують недоношених малюків. Найближчим часом потрібно зібрати 300 тисяч гривень.

Презентувати прикраси з білого і жовтого золота з чорними і білими діамантами Макацарія вирішив незвично. Кільця, сережки, браслети та інші жіночі “радості” були заковані у крижаних брилах. Дивись, але не чіпай!

Тим не менше всі гості, які прийшли підтримати Іраклі в цей вечір, змогли першими придбати прикраси з особливим гравіюванням і зробити свій внесок у добру справу.

Іраклі і Катя Осадча

Серед гостей можна було побачити подруг і колег Макацарії за проектом “Зважені та щасливі” - Аніту Луценко і Марину Боржемську.

Іраклі Макацарія і Аніта Луценко
Іраклі Макацарія і Аніта Луценко

У коментарі Знай.uа Аніта зізналася, що їй дуже сподобалися прикраси, оскільки вони відображають і її внутрішній світ. Не дивно, що Макацарія запросив першою фітнес-тренера рекламувати його бренд.

“Мінімалізм, кежуал, спорт... Я асоціююсь у нього з цим усім. Іраклі попросив, щоб перші фотографії були зі мною. Ми дружимо і це логічно. Мені здається, Іраклі завжди був спочатку дуже душевною людиною, дуже правильним. Як би не хотілося бачити Холостяка якимось раздовбаєм, з яким поруч сто мільйонів дівчат і які весь час змінюються пачками, - Іраклі ламає стереотипи і доводить, що є люди і красиві, і розумні, і при цьому з доброю душею. Для мене Іраклі - приклад, яким має бути чоловік: з добрими намірами”, - зазначила Аніта.

Аніта Луценко в прикрасах від Іраклі
Аніта Луценко в прикрасах від Іраклі

Привітати Макацарію з презентацією прийшли і засновниця бренду Zarina Наталія Нетовкіна, телеведучі Анатолій Анатоліч, Вікторія Батуі, Тимур Мірошниченко, Надія Матвєєва, Маша Виноградова.

Марина Боржемська
Марина Боржемська

Аніта Луценко та Катя Осадча

Анатолій Анатоліч

Тетяна Терехова

Іраклі з Анатолічем і Юлою

З “Танців з зірками”, в яких Іраклі брав участь у минулому сезоні, прийшли підтримати Даніель Салем, Яна Заєць, Ілона Гвоздьова, Макс Леонов, Юлія Сахневич.

Салем, Макацарія і Сахневич

Іраклі і Ілона

Також можна було побачити в цей вечір актрису Олена Алимову, кліпмейкера Юрія Движона, співачку katya, Анастасію Кожевнікову, Lilu, а також Олімпію Вайтмусташ і багатьох інших. Душевну атмосферу вечора створили грузинські музиканти Гіоргі Гілігашвілі і Гіоргі Дарахвелідзе. Ведучою стала Іванна Онуфрійчук.

Гість з Грузії

Анастасія Кожевникова

katya

Іраклі з ведучою вечора

Не так давно Іраклі Макацарія став суддею грузинського аналога “Танців з зірками”, тому йому доводиться розриватися між двома країнами. Вихідні він проводить там, решту часу - в Україні. Крім цього, спортсмен розповів, що з січня в Грузії почнуться зйомки нового індійського кінопроекту.

На найголовніше питання, коли ж Холостяк одружується, дав ухильну відповідь: “У мене теж є таке питання. Не знаю!”

Він зізнався, що його серце в даний час відкрито, а наречену шукати йому ніколи. Макацарія сподівається, що вона сама зустрінеться йому на шляху. Він відкритий до будь-яких відносин!

Раніше Знай.uа поспілкувався з Іраклі про його появу в проекті “Зважені та щасливі”, про проблеми із зайвою вагою, про особисте життя і зоряну хворобу.

Також у коментарі Знай.uа Марина Боржемська зі “Зважених та щасливих" назвала головну помилку при схудненні.