Шанувальники укрїнського серіалу ″Кріпосна″ можуть радіти — творці фільму готують продовження. Про це глядачам повідомив телеканал СТБ, офіційно підтвердивши інформацію, на яку вони так чекали.

Керуючий директор телеканалу Людмила Семчук зазначила, що наразі триває робота над сценарієм наступних 48 серій, після чого відбудеться кастинг на нових героїв.

Прем'єру продовження серіалу, який втсиг полюбитися багатьом телеглядачам, заплановано на 2021 рік.

Нагадаємо, перші два сезони ″Кріпосної″ були показані навесні і восени цього року. Фільм мав величезний успіх - серіал ″Кріпосна″ став лідером телеперегляду за весь період показу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А після того, як на екрани вийшла фінальна серія другого сезону, шанувальники влаштували в мережі флешмоб #жаданживи, вимагаючи у творців фільму не вбивати головного героя серіалу Андрія Жадана.

Чи виконають таке палке бажання глядачів творці серіалу, покаже час.

А поки що серіал про заборонене кохання і шлях до свободи підкорює глядачів й інших країн. Права на показ ″Кріпосної″ придбали вже Польща, Литва, Чорногорія, Сербія, Боснія і Герцеговина, Македонія, Словенія, Хорватія, Казахстан. Історія поневоленої дівчини Катерини Вербицької викликала фурор в Польщі, і тепер польський глядач також з нетерпінням чекає на продовження серіалу.

Нагадаємо, шанувальники серіалу "Кріпосна" вимагають зняти новий сезон

Як повідомляв портал Знай.ua, головна героїня "Кріпосної" розповіла про жахіття на зйомках.

Також Знай.ua писав,зірка "Кріпосної" Сагайдачна розповіла про вагітність, яку приховувала до пологів