Український телеведучий Володимир Остапчук, який взяв участь у проекті "Танці з зірками", дійовши до півфіналу, оригінально прокоментував свій виліт з тацювального шоу. Остапчук подякував всім, хто за нього вболівав і голосував, і окремо звернувся до хейтерів.

Таке своєрідне послання Остапчук залишив на своїй сторінці в Instagram. Він порівняв шоу "Танці з зірками з дитячим табором", де за кимось батьки приїжджають раніше, а за кимось - пізніше.

"Спасибі, за те, що я прожив цей час з моєї великою родиною учасників проекту. Ми як дитячий табір, просто за кимось батьки приїжджали на тиждень раніше. Ви всі найкращі в своїй галузі і не побоялися прийти і спробувати себе в чомусь новому ", - написав телеведучий.

Також телеведучий звернувся до хейтерів і "порадників", які постійно критикували його на проекті. Він їм подякував за те, що стимулювали його своєю критикою.

"Спасибі хейтерам, за ваші "не стрибати" , "йди додому", "веди себе нормально" і особливо за поради, як влаштувати моє особисте життя. Ваш гнів - мій найкращий стимул ... Без вас я став би нудотним і нецікавим. І найголовніше - спасибі моїм рідним і близьким. за нічні дзвінки, за ранкові стусани і денні розбори польотів. Мої діти, Олена, мама, тато, родичі, рідна Умань, Україна та інші країни - я вдячний вам за те, що зараз я абсолютно щаслива людина ", - резюмував Остапчук.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, Остапчук покинув "Танці з зірками" за крок до фіналу

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий хореограф, член журі "Танці з зірками" 90-річний Григорій Чапкіс показав, що він не підвладний віку

Також Знай.ua писав, Кравець з "Кварталу 95" покинула "Танці з зірками"