Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним селфі, позуючи в масивній чорній толстовці з яскравим вечірнім макіяжем і зачіскою. Так, артистка готувалася до одного з концертів у рамках шоу-туру VISLOVO, а фанати залишилися в захваті від жіночного образу.

"Подивися в очі, я хочу сказати...", - загадково підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз і засипали Надю компліментами: "Яка ти 🔥🔥", "найкрасивіша ❤❤❤❤❤❤", "Чарівна, як завжди 😍", "🐅 Тигриця 😍💗", "Говори, Надь, ми слухаємо😂", "Як завжди неймовірно😍😍😍", "🔥🔥Супер ,так личить яскрава помада 😻", "найкрасивіша дівчинка💘💘💘".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.