Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи в досить пікантній золотій блискучій сукні. Так, артистка засвітила нескінченні ноги і масивні груди, заінтригувавши шанувальників.

"❤️a u ready?)", - поцікавилася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ідеально 💖ви просто чудова 😍😘", "Красуня❤️", "Можна мені таке плаття 😂😻😘", "Бездоганне вбрання😍", "Краса 💓", "найкрасивіша на світі❤️😍", "Хотілося б подивитися вид ззаду.Як там зшито?👍", "Ооо, красиве вбрання 👍👍👍".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.