Актриси з творчої студії "Кварталу 95" вразили шанувальників своїм недавнім виступом. Відео артистки публікують в соціальній мережі Instagram на сторінці "Жіночий квартал".

Цього разу дівчата виконали для шанувальників запальний танець під пісню про сучасних, зухвалих і оригінальних мам на відпочинку. Відео виступу з'явилося в Instagram.

На ролику можна побачити веселих і яскравих учасниць "Жіночого кварталу", які постали перед глядачами в неймовірних нарядах і з помітним макіяжем.

"Всім привіт, мама тут! Мама входить в модний клуб. Дівчата, налаштовуємося на запальний вечір п'ятниці, а на вечір суботи нічого не плануємо. У нас з вами новий "Жіночий Квартал" на 1+1!", - йдеться на сторінці кварталу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що коментатори залишилися в повному захваті від слів пісні і від її виконання. Більшість фанатів зійшлися на тому, що дівчата – розумниці, співають круто і танцюють запально.

"Класна пародія вийшла", "Вауууу як круто! Запально", - написали шанувальники у коментарях під відео.

скріншоти

Нагадаємо, актриси "Жіночого Кварталу" показалися на обкладинці Vogue.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Жіночого Кварталу" та співачка Марта Адамчук зізналася, чому вирішила приміряти образ нареченої і збирається заміж.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Квартал 95" видала таємницю своїх партнерів.