Незабаром мешканців столиці чекає несподіваний сюрприз. Відтак, у лютому столицю України відвідає найпопулярніший репер країн Балтії Tommy Cash. Епатажний та скандальний хіп-хоп виконавець виступить в клубі Atlas.

Як відзначається, цей рік для знаменитого співака, якого ще називають "Темним лордом власних постмодерністських міфів", видався досить продуктивним. Так, Tommy Cash випустив два популярних сингли: Pussy Money Weed і Little Molly, які на двох на YouTube зібрали більше 10 мільйонів переглядів.

Скриншот з кліпу Little Molly
Скриншот з кліпу Little Molly

Окрім цього, співак став обличчям французького журналу про моду Antidote, а журнал Dazed вніс Tommy на 8 місце списку 100 найголовніших артистів 2018 року.

Зауважимо, що вже 27 лютого на 19:00 знаменитий виконавець дасть концерт в клубі ATLAS.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.