Як відомо, знаменитий російський співак Сергій Лазарев активно веде власну Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними фотографіями. Відтак, цього разу, співак виклав унікальний відеоролик, на якому російські композитор і співак Ігор Крутой та Микола Басков влаштували бійку прямо на підлозі

На кадрах видно, як Крутий і Басков лежали на підлозі і голосно один на одного кричать. Що стало причиною цього інциденту, не відомо. "Іди звідси, ще один долб**б", - висловився Басков, коли побачив, що Лазарєв знімає все на відео.

Микола Басков
Микола Басков

Щодо співака, то він підписав ролик так: "Будь-який фінал ювілейного концерту Ігоря Крутого в Мінську! Учасники бійки: Ігор Крутой та Микола Басков. Шок! Свідки бійки: Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Ані Лорак і Жасмин", – підписав свій пост співак.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кіркоров розридався на могилі Баскова: "З небес буде аплодувати".

Також Знай.uа писав, що Лобода відсвяткувала 37-річчя, щасливе фото красуні: вітання від Подкопаєвої, Баскова, Ревви, Мейхер та інших.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смерть Алли Вербер: як відреагували Кіркоров, Лобода, Брежнєва, Пугачова, Галкін.