Алла Добкіна – 26-річна донька колишнього народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити дитину, а перед цим вона працювала моделлю. Також у красуні є своя картинна галерея, а ще вона недавно почала займатися благодійністю. Новинами зі свого життя Алла ділиться в Instagram, зібравши багатотисячну аудиторію.

Так, в цей раз Добкіна показала в мережі стильне фото, на якому позує в ніжному пудровом костюмі з широким піджаком, під яким коротенький коричневий топік. Цей наряд оголив ідеальний плоский животик моделі, і це всього через рік після пологів. Одну руку дівчина поклала в кишеню штанів, а другу запустила в розпатлане волосся, на її обличчі легкий макіяж. Шанувальники в захваті від нового фото красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.