Вже у неділю, 24 листопада, стане відомий переможець "Танців з зірками". Три пари суперфіналістів - Ксенія Мішина і Женя Кот, Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар - готуються до заключного ефіру, який розпочнеться на каналі 1+1 о 21:00.

В кроці від фіналу проект покинули Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова, яка у минулому році отримала заповітний Кубок в парі з Ігорем Ласточкіним.

Знай.uа поспілкувався з Ілоною про її пару-фаворита в суперфіналі, про суворість суддів у цьому сезоні і загальні риси Вови Остапчука та Ігоря Ласточкіна.

Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук
Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук

Ілоно, за кого будете вболівати у суперфіналі “Танців з зірками”?

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Вболіваю за Женю Кота і Ксенію Мішину і вважаю, що у них найбільш вдалий тандем з усіх фіналістів. Якщо міркувати: у Ані - бездоганна техніка, але хотілося б більше душевності; у Віки з Дімою - дуже багато душі, але не вистачає техніки, а Женя і Ксюша - це той симбіоз, який 50 на 50. Вони один одного доповнюють. Ця пара виглядає ефектно і яскраво. Мені хотілося б, щоб за 3 сезони Женя, як мій колега, вже отримав цю перемогу, Кубок, тому що я дійсно думаю, що він заслужив!

Яким був цей сезон для вас?

Цей сезон, з точки зору підготовки зірок, спочатку був трохи вище рівнем, але особисто для мене він був морально важче, бо була нова команда, дуже багато нових людей. Знаєте, коли ти вже звик працювати за два сезони з однією командою, то все налагоджено, ти один одного розумієш з півслова. А тут доводилося знайомитися з людьми заново, десь заново обговорювати технічні моменти, щось доробляти, переробляти, передумувати, тому трохи важко. Що нас не вбиває - робить нас сильнішими! І мені здається, цей сезон був вогонь, вода і мідні труби. Ми все пройшли! Якщо буде четвертий сезон, дай бог, то я особисто не боюся нічого.

Ходило багато чуток про розлучення вашого парнера, навіть те, що це піар і було задумано задля перемоги на проекті, мовляв, скоро Остапчук з дружиною возз'єднається. Чи це так?

Мені здається, що це питання потрібно ставити не мені, а Володі. Я можу сказати, що продовжую добре спілкуватися з його дружиною Оленою, і вона зараз в Торонто. Це все, що я можу прокоментувати.

Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною і дітьми

Що найяскравіше було в цьому сезоні? Що запам'яталося?

Чесно кажучи, для мене найяскравішим був, напевно, ефір, присвячений Хеллоуїну. У всіх були божевільно гарні образи. До речі, в цьому ефірі мені дуже сподобалася Булітко з Дімою. Тому що вони були реально, як герої, які зійшли зі сторінок книги і фільму Тіма Бертона: настільки справжніми і настільки в цьому гармонійні. Цей танець мертвої нареченої і її нареченого був чудовим! Він для мене був найяскравішим.

Булітко - Дікусар і Мішина - Кот
Булітко - Дікусар і Мішина - Кот

Що скажете про суддів - сильно суворі були?

У цьому році проект порадував оновленим складом суддів. З самого початку в "Танцях з зірками" з'явився новий суддя для проекту, але всім давно знайомий міжнародний хореограф Франсиско Гомес. Він вніс свіжий погляд на оцінювання танців, а його заповітне “love, love, love” хотіла почути кожна пара.

У середині проекту з'явилася легенда Григорій Чапкіс. Звичайно, судді часто не завжди можуть сказати все, що думають і хочуть, тому що ефірний час, на жаль, не може розтягуватися. Але, що мене завжди радує, ми так чи інакше спілкуємось з членами журі не лише в кадрі, а й за кадром.

Судді проекту Танці з зірками
Судді проекту Танці з зірками

Тому мені завжди приємно почути якісь їхні коментарі, їхні рекомендації. Мене ніколи не засмучували коментарі суддів, я завжди сприймала це нормально, завжди була самокритична, і все, що сказано в адресу нашої пари, було завжди заслужено.

Нічого поганого про них?

Особисто я нічого поганого не можу сказати. Єдине - мені так шкода Григорія Миколайовича. Правда! Кожен раз, коли говорить, мені здається, що йому так важко. Він дуже сильно переживає! Він боїться образити учасників. Григорій Миколайович дуже класний, він легенда, він крутий.

Хто найбільше вразив вас з учасників?

Якщо говорити про хлопчиків-учасників, я не можу не похвалити свого партнера, тому що з усіх хлопців - і “Танці з зірками” це довели - він залишився. Я вважаю його, звичайно ж, переможцем серед хлопців. Я пишаюся його працьовитістю! Він дійсно годинами зі мною чи без мене репетирував, щось відточував, дивився в дзеркало, як у нього виходить, як він виглядає. Він трудоголік, це видно! Спасибі йому за це. Він так виріс, що зараз може проводити майстер-класи для аматорів. Я якось Вові вже говорила: “Ти вже не просто ведучий, а ведучий з танцювальним досвідом і стажем”. Вова був для мене найкращий!

Ігор Ласточкін, Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук
Ігор Ласточкін, Ілона Гвоздьова та Володимир Остапчук

Якщо порівнювати його з Ігорем Ласточкіним, чи є у них щось спільне?

Чесно, я хочу сказати, Остапчук і Ласточкін - це, з точки зору людських якостей, для мене небо і земля. Не в плані, що один добрий, другий злий. Це в плані танцю. Коли виходив Ігор на паркет, він дійсно кайфував від танцю, весь час тримав у фокусі партнерку, і це була командна робота. На жаль, коли виходив Вова на паркет, він часто думав про те, як він виглядає.

У чому різниця? У Вови був комплекс відмінника у всьому, що стосується танцю, образу, техніки, а Ігор, виходячи на сцену, просто забував усе і отримував задоволення. Мені здається, це передавалося глядачам. Вова хотів бути суперідеальным, а Ігор був справжнім. І це різниця.

Михайло Кукуюк сказав нещодавно, що пішов з проекту з почуттям свободи, а ви?

Знаєте, це теж було відчуття свободи, і я повторюся з Михайлом, тому що проект займав весь мій вільний час: я не бачила сім'ю, своїх дітей в студії, я частково бачила студентів. І коли ти розумієш, що нарешті в понеділок ти можеш просто спати і тобі нікуди не треба бігти - на збори, репетиції, то це, звичайно, кайф! Але і в цілому, це було морально важко, хоч ми всі і стресостійкі.

Але, коли ти розумієш, все закінчилося - першим ділом я приїхала додому, зайшла в душ і просто стояла під водою дуже довгий час, щоб відновити сили, змити стреси, погляди, коментарі… тобто це реально дуже складно. Кожен ефір - це стрес і адреналін одночасно, тому від цього втомлюєшся. І навіть мій чоловік може підтвердити, у понеділок після ефіру я практично мовчала цілий день. Тому що ти переживаєш стільки емоцій в неділю, що в понеділок ти - вичавлений лимон і потрібно зарядитися від чогось, від когось.

Якщо запропонують взяти участь в наступному сезоні, що відповісте?

Я буду думати! 100% не даю, тому що це життя, ніхто не може дати сто відсотків, а раптом у мене дитина друга з'явиться, наприклад? Це життя! Поживемо - побачимо. Танцювати я точно буду!

Учасники суперфіналу Танців зірками
Учасники суперфіналу Танців зірками

Нагадаємо, раніше Михайло Кукуюк зізнався, що йому найбільше не сподобалося на "Танцях з зірками".

А в бесіді з Знай.uа Анна Різатдінова відверто зізналася, як проект "Танці з зірками" змінив її.

Крім цього, суперфіналістка "Танців з зірками" Ксенія Мішина розповіла Знай.uа про схожість з Лідією Шефер з популярного українського серіалу "Кріпосна".