У Москві відбулась церемонія нагородження премії "Золотий грамофон 2019". Серед її володарів з'явилися імена українських виконавців: Макс Барських, Віра Брежнєва, Ані Лорак та Світлана Лобода. За нагородами знаменитості виходили на сцену особисто.

"Краски вечера. Прекрасная!", - написала Ані Лорак в Іnstagram.

Ані Лорак вийшла за нагородою в яскраво-синьому вельветовому вбранні з капелюхом. Артистці вручили два "грамофона" за пісні "Сон" і "Божевільна". Також відомо, що дві нагороди отримала Віра Брежнєва. Співак Макс Барських отримав від "Русского радио" одну статуетку за хіт "Берега".

На згадку про важливу подію Ані Лорак у Кремлівському палаці сфотографувалась з Вірою Брежнєвою, а світлину оприлюднила у соцмережі на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Віра Брежнєва на церемонії нагородження "Золотий грамофон" 2019, KP.UA
Віра Брежнєва на церемонії нагородження "Золотий грамофон" 2019, KP.UA

Закривала концерт у Кремлівському палаці Світлана Лобода. Їй вручили "грамофон" за пісню "Instagram".

Фанати незадоволені українськими знаменитостями на російській сцені і активно пишуть про це у коментарях.

Нагадаємо, Галкін затроллил російську співачку через контакт з інопланетянами.

Як повідомляв Знай.uа Ротару відправиться підкорювати Москву: росіяни закликають бойкотувати концерт української співачки.

Також портал Знай.uа писав, як виживали українці в часи Голодомору: "меню", від якого мороз по шкірі.