24 листопада о 18:00 за місцевим часом відома північнокорейська співачка Гу Хара була знайдена мертвою у своїй квартирі в Сеулі, як повідомляє місцева поліція.

Артистці було лише 28 років.

Гу Хара, Instagram
Гу Хара, Instagram

Причини загибелі в поліції поки що не називають, в даний момент продовжують з'ясовуватися обставини смерті. Варто відзначити, що Гу Хара вчинила спробу суїциду в травні 2019 року. Вона вибачалася за цей інцидент і за те, що викликала "тривогу і занепокоєння" перед своїми шанувальниками. Журналісти повідомляли, що тоді без свідомості співачку знайшов її менеджер.

Гу Хара, Instagram
Гу Хара, Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За 2 дні до загибелі, 22 листопада, Гу Хара опублікувала останній запис на своїй сторінці в Instagram. Фото вона підписала: "Добраніч". Зараз у коментарях під фото люди залишають слова співчуття та скорботи.

Повідомляється, що у 2019 році кар'єру артистки підірвали невдалі стосунки. Ще у 2018 році вона подала в суд на свого колишнього хлопця - Чхве Чонбома. Хлопець погрожував Гу Харі "злити" її інтимні фотографії, які він зробив без дозволу, журналістам. За фізичне насильство і шантаж Чхве посадили в серпні 2019 року у в'язницю.

Гу Хара, Instagram
Гу Хара, Instagram

Гу Хара була учасницею відомої поп-групи Kara з 2008 по 2016 рік, яка однією з перших південнокорейських груп завоювала популярність по всьому світу. Гу знімалася в кіно і серіалах, вела програму на телебаченні, продовжувала займатися музикою. За тиждень до самогубства дівчина активно займалася своєю кар'єрою - виступала на концертах. Раніше вона записала нову пісню і підписала контракт з японським агентством талантів.

Нагадаємо, раніше її обожнювали Ален Делон і Бельмондо: пішла з життя відома співачка і актриса.

Також Знай.uа писав, що в сім'ї Жанни Фріске сталося горе: при смерті найближчий, без операції ніяк.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про один вибух ціною в життя: відома співачка загинула прямо на концерті.