Латвійська співачка Лайма Вайкуле отримала "Золотий грамофон" за внесок у розвиток російського шоу-бізнесу. Сприяло цьому співробітництво фестивалю "Лайма. Рандеву. Юрмала" з "Російським радіо".

Лайма Вайкуле дуже зраділа нагороді, оскільки співачка вже два роки не виходила на сцену Кремлівського палацу. На головної сцени Росії прибалтійська артистка виконала новий хіт "Муму". Перед цим Вайкуле пообідала з давньою подругою Аллою Пугачовою.

Лайма Вайкуле, скріншот: You Tube
Лайма Вайкуле, скріншот: You Tube

"Ми просто інтелігентно посиділи. Їли суші. А ось алкоголю не було – ми з Аллою не випиваємо. Ніколи. Адже скоро Новий рік. А, кажуть, як зустрінеш його, так і проведеш потім. Так що ми тепер ведемо здоровий спосіб життя". Лайма Вайкуле

Розповісти більше подробиць Вайкуле відмовилася. Артистка вважає за краще говорити про творчість, а не про особисте. Минулого літа вона з Аллою Борисівною провела чимало годин разом в Юрмалі. У Лайми там свій будинок, а Примадонна багато років орендує шикарний особняк, де відпочиває з сім'єю.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вайкуле, Пугачова і Галкін, фото: Instagram
Вайкуле, Пугачова і Галкін, фото: Instagram

Вайкуле зізналася, що повним ходом йде підготовка до "Рандеву-2020" і в неї є дуже багато планів та задумів. Свято пройде 24-26 липня 2020 року в концертному залі "Дзінтарі". А 1 березня Лайма дасть сольний концерт у Кремлі.


Нагадаємо, раніше Вайкуле вирішила зайнятися вивченням української мови

Як повідомляв портал "Знай.ua", Алла Пугачова і Лайма Вайкуле запалили в Юрмалі, але багатьом це не сподобалося

Також "Знай.ua" писав, що Максим Галкін спантеличив мережу новим відео з Пугачовою та її подругою Вайкуле