Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний портретний кадр, позуючи в оксамитовій сукні з відкритими плечима. Так, артистка доповнила жіночний образ вечірнім макіяжем з помадою яскраво-червоного кольору, побажавши шанувальникам спокійної ночі.

"доброї ночі👱‍♀️", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Світлано, ви як завжди неперевершені!!!)))", "Ох вже цей погляд , Світлана Сергіївна 🔥", "Красуня 🔥❤️", "Богиня 🎤", "ох цей погляд 😏😰❤️", "Блін от би виглядати як Світлана 😍 і мати її фігуру 🙏🏻", "Ну нижня губа, занадто. Як продовження носа....", "З губами перебір", "Вульгарщина зашкалює", "Вилита Єва".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.