Російський ведучий реаліті "Дом-2" Влад Кадоні розповів, чому він не хоче спати з Анастасією Ивлеевой та Ольги Бузової. Відверте зізнання він зробив виданню Super! На YouTube.

Так, йому показали три фото його співведучих за проектом: Ксенії Бородіної, Ольги Орлової та Ольги Бузової. Він повинен був вибрати, з ким із них хотів би переспати, кого прибрати, а когось поцілувати . Для цього він вибрав Орлову, тим більше, що ЗМІ то і справа приписує їм роман, а от Бузову він би вважав за краще прибрати, а Бородіну поцілувати.

Настя Івлєєва
Настя Івлєєва

Крім інших зірок шоубізнесу Влада Кадоні запропонували вибрати з персонажів Гри престолів. Так, з Серсеей Ланистер він волів би переспати, Тіріона Ланністеров поцілувати, а Джеймі Ланністеров прибрати.

В кінці передачі Влад Кадоні запропонував самої ведучої поставити себе в трійку з якимись медійними персонажами. Як конкуренток вона вибрала собі Йду Галич і Настю Ивлееву.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"З Ивлеевой я б точно спати не став. Чесно кажучи, для мене пара Элджей і Ивлеева – дивна. Я не можу це пояснити. Хоча за її мірками, я б нормально там пройшов, з лишком. Ивлееву доведеться добити", - зауважив він.

Нагадаємо, ведуча "Орел і Решка" сильно травмувалася в спортзалі.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча "Орла і Решки" похвалилася спекотної фотосесією.

Також Знай. ua писав, що сталося з ведучою "Орла і решки" після походу в салон краси